Verdiende overwinning Doenrade Vets in de uitwedstrijd tegen IVS: 0 – 4

Wedstrijdverslag Veteranen RKVVD

Hieronder vind u het verslag van de de meest recente wedstrijd van de Veteranen van RKVVD.
Veel leesplezier!


Verdiende overwinning in de uitwedstrijd tegen IVS: 0 – 4

Doenrade Vets winnen voor de vijfde wedstrijd op rij.

De selectie bestond de middag uit 16 spelers.

Vanaf het eerste fluitsignaal nam Doenrade het heft in handen en zette
IVS met goed combinatiespel onder druk. Sinds lange tijd startte Doenrade weer met Armand in de basis. Armand kampte lange tijd met een pijnlijke liesblessure en maakte een verdienstelijke comeback. Met zijn ervaring op het middenveld zorgde hij voor de nodige rust wat de andere middenvelders ten goede kwam. Het is nu een kwestie van spelritme opdoen zodat hij binnenkort weer de oude is.
In 8e minuut volgde een aanval van rechts via de goed opkomende Jean (hij passeerde vervolgens enkele IVS spelers) en met zijn fluwelen traptechniek zette hij Roger v.K. vrij voor de IVS doelman en deze liet zich deze kans niet ontnemen 0-1.
Het viermans middenveld Bart, Arno Benneker, Armand en Danny heersten en hielden IVS constant onder druk. Beurtelings doken ze de diepte in en een hard diagonaal schot van Arno miste op een haar na het doel.
Maar het bleef oppassen voor de snelle uitvallen van IVS en met name spitsspeler Ormani verscheen tweemaal gevaarlijk voor het doel maar Twan pareerde beide keren.
Na een mooie dieptepas van de goed spelende Bart naar Arno was het laatstgenoemde die zijn eerste doelpunt voor Doenrade liet aantekenen. 0-2.
In deze periode kreeg Doenrade de nodige kansen maar ging er wat slordig mee om anders was de wedstrijd al bij de rust beslist geweest

Ruststand 0-2.

In de rust vonden 4 wissels plaats t.w. Jan G. oet D. voor Luc, Ivo voor Maurice, Boy voor Armand en Ruud voor Arno Benneker maar ook IVS wisselde en bracht Richard Bergrath ( oud hoofdklasse speler) in het veld.
Richard zorgde meteen voor verwarring in de Doenraadse verdediging en was zelfs heel dichtbij de 1-2 maar zijn kopbal ging net naast het doel.
Doenrade was even van slag en had inmiddels weer twee wisselingen moeten toepassen. Maurice en Luc kwamen weer in het veld voor de geblesseerde Marc en Danny. Maurice werd meteen aan Richard gekoppeld en Luc werd voorstopper en de rust keerde weer terug in team Doenrade. Richard werd volledig aan banden gelegd door Maurice.
Het was die zelfde Maurice die na een mooie rush voor de 0-3 zorgde.
IVS was geklopt. Een mooie solo van Bart werd op het laatste moment nog geblokt maar bij de volgende aanval werd een voorzet van Roger v. K. door Bart koelbloedig afgerond 0-4.
Dit was tevens de eindstand en konden wij ons gaan opmaken voor de derde helft die overigens terecht door de thuisclub werd gewonnen.

Conclusie :
Een verdiende overwinning in een sportieve wedstrijd en een compliment voor de goede inzet en samenspel.

Volgende week komt ” angstgegner” VKC op bezoek.
Aanvang 16.00.

Wint Doenrade ook voor de zesde keer op rij ?????????