Over deze website

Welkom op de website van Òs Doonder

Door en voor Doenrade

Deze website is voor Doenrade, maar het mooist is als deze website vanuit Doenrade gevoed en actueel te gehouden. Van berichten tot een actuele kalender.
Iedereen kan een bericht, foto’s of informatie aanleveren mits het een duidelijke relatie heeft met Doenrade.
De redactie behoudt het recht om berichten en foto’s te wijzigen, maar ten dele te plaatsen of helemaal niet te plaatsen.
Òs Doonder is a-politiek en wil en zal geen verenigingen of personen voortrekken. Openheid en een positieve, humoristische inslag zijn het uitgangspunt van Òs Doonder.
Wilt u iets aanleveren: gebruik dan het contactformulier
Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuwe berichten op de website, meldt u dan aan voor de nieuwsbrief via e-mail

Waarom is Òs Doonder er?

In Doenrade wordt maandelijks het huis-aan-huis blad Doonder Bericht van de parochie St. Jozef gedistribueerd, welke een overzicht van de missen in de St. Jozefkerkbevat met aanvullend diverse informatie over aankomende activiteiten in het dorp.
Het Doonder Bericht wordt ook digitaal gedistribueerd aan de personen die zich op deze verzendlijst hebben aangemeld. Zie een van de Doonder Bericht uitgaven voor het e-mail adres om u aan te melden.

Òs Doonder is ‘geboren’ op 1 januari 2015
Op deze eerste dag van het nieuwe jaar ontstond het idee om maandelijkse de digitale versie van het Doonder Bericht op een website te zetten, voor andere inwoners van Doenrade en omgeving.
Op nieuwjaarsdag is de de hosting aangevraagd en de portal-software geïnstalleerd. Sindsdien is de website gegroeid en zijn er steeds meer functies en pagina’s toegevoegd.
Òs Doonder is nog volop in ontwikkeling. De lijst van te optimaliseren en nieuw toe te voegen functies op de website is lang.

Disclaimer

Òs Doonder is gestart als een hobbyproject, opgezet voor de gemeenschap van Doenrade en omgeving. Deze site wordt volledig gerund in vrije tijd en met eigen middelen.
Omdat deze website geen professionele website is, kan het voorkomen dat er zaken niet goed op de website staan of door de lezer verkeerd geïnterpreteerd worden.
Òs Doonder kan niet aansprakelijkheid worden gesteld voor eventuele fouten en schade die daaruit kan of is ontstaan.

Bekijk hier het Privacy Statement van Òs Doonder.