Hoofdtrainer Ger Gouw verlaat RKVV Doenrade na 5 seizoenen!

Voor het bestuur kwam de mededeling van de trainer niet geheel onverwacht. Voorzitter Heinz Hendrikx hield er in zijn achterhoofd al rekening mee dat de ambitieuze oefenmeester na dit seizoen een andere uitdaging aan zal gaan. Het feit dat Ger het nu al aan ons bekend maakt, geeft de prima samenwerking tussen ons weer. Het geeft ons beide de tijd om te kijken hoe het volgend seizoen verder gaat.

“Dit seizoen gaan we er nog vol tegenaan, en met de huidige selectie heb ik er alle vertrouwen in dat dit goed afgesloten gaat worden”, zegt de trainer. 

Niet alleen op het veld, maar ook daarbuiten kan je op hem rekenen, zegt Hendrikx, zonder zijn inzet hadden wij er waarschijnlijk anders voor gestaan. 
Dat er nu een einde gaat komen aan een jarenlange samenwerking met deze mooie vereniging, zal gepaard gaan met veel herinneringen. Ik heb veel mensen leren kennen, ook vanuit het dorp, je bouwt daar toch een speciale band mee op, zegt Gouw.
Of ik ze ga missen, ik denk het niet, ik zal altijd welkom zijn, het draait uiteindelijk niet alleen om het voetballen.
Maar goed het is nog niet zover, de voorbereiding voor de volgende wedstrijd is alweer in volle gang, en daar moeten wij nu de focus op leggen.