HERBOREN DOENRADE VETS!

Wedstrijdverslag Veteranen RKVVD

Hieronder vind u het verslag van de de meest recente wedstrijd van de Veteranen van RKVVD.
Veel leesplezier!


HERBOREN DOENRADE VETS!

3-2 winst tegen Austroa

Na het debacle van vorige week tegen Adveo (0-1 verlies in de laatste seconden van de wedstrijd en belabberd spel) moest er iets gebeuren.
De coaches kozen voor een aanvallender concept. Luc werd in de voorhoede geposteerd en fungeerde als aanspeelpunt. Dit bleek een succesvolle zet.
In de 12e minuut pikte Luc de bal op, passeerde enkele Amstenrade spelers en deponeerde de bal precies op het hoofd van Bernhard en die kopte feilloos in en de 1-0 was een feit.
Ook de verdediging Maurice / Danny / Jan G. oet Doonder en Peter speelden een puike partij en gaven weinig kansen weg.
Doenrade liet de bal goed rondgaan en combineerde naar hartenlust. Het was wederom Luc met een lange solo die Bernhard vrij voor het Amstenraadse doel zetten maar de keeper kon ternauwernood redden. Doenrade bleef druk zetten en een uitgemeten dieptepas van Danny op Bernhard resulteerde in de 2-0.
Een mooie aanval via Ruud over rechts op Bernhard had de beslissing al kunnen zijn maar de totaal verraste Bernhard miste voor open doel.
Vlak voor rust maaide Jan G. oet B in de zestien over de bal heen maar met een katachtige reactie wist Twan de aansluit treffer te voorkomen.
Beide partijen gingen rusten bij een stand van 2-0.
Doenrade startte furieus in de tweede helft met een mooie rush van Maurice. Deze had een beter lot verdiend. Door wat wisselingen kwam Amstenrade beter in zijn spel en werd aanvallender maar na een slim pasje van Boy op Bart kon deze laatste alleen op de keeper afgaan en de 3-0 aantekenen.
Iedereen was overtuigd dat de overwinning binnen was maar dit was helaas nog niet het geval. Uit een onschuldige aanval scoorde Amstenrade de 3-1. Bij deze aanval blesseerde Peter zich en moest van het veld. Amstenrade rook zijn kans en na een mooie dieptepas scoorde de spits de 3-2. Amstenrade bleef drukken en met veel kunst en vliegwerk wist Doenrade toch de overwinning binnen te slepen.
Verder nog een compliment aan de goed fluitende scheidsrechter Mitchel Cremers.

Conclusie
Een terechte overwinning in een zeer sportieve wedstrijd welke een hogere uitslag had verdiend.
Volgende week wacht de uitwedstrijd tegen Eikenderveld – Aanvang 17.00.