Gemengd koor Crescendo: winterse klanken als kers op de taart

Gemengd koor Crescendo Doenrade sluit haar jubileumjaar af met het Winterklankenconcert op zondag 3 december om 16.00 uur in de Gasterie Dobbelsteyn Doenrade. Niet alleen kan men genieten van feestelijke liederen en muziek. Ook is er de mogelijkheid om voor of na het concert te dineren in Gasterie Dobbelsteyn.

Zeventig jaar werd Crescendo dit jaar en in oktober werd het koor onder leiding van Anton Kropivšek uitgeroepen tot Beste Grote Koor tijdens de Limburgse Koordagen. “Het afgelopen jaar bouwden we met verschillende feestelijke evenementen een taart, was de prijs tijdens de Koordagen de slagroom en vormt ons Winterklankenconcert de kers op de taart,” visualiseert bestuurslid Annette Hellenbrand het jubileumjaar.

Feest!

Reden om het concert een extra feestelijk tintje te geven. Naast Gemengd koor Crescendo Doenrade zullen muzikale gasten als trompettist en telg uit een muzikale familie Romano Diederen en Vocal Chord hun opwachting maken. Vocal Chord bestaat uit Pascal Pittie, Daphne Ramakers, Rob Meijers en Lien Haegemans, vier operazangers die klassieke muziek toegankelijk maken voor een groot publiek. Annette Hellenbrand: “Voor de pauze brengen we verschillende genres ten gehore en na de pauze zingen en musiceren we richting Kerst.”

Concert en diner

Een toegangsticket voor het concert kost €15,00. Maar dit jaar is er voor het eerst ook een vip-arrangement beschikbaar à €42,50. Dit arrangement omvat een driegangendiner om 13.30 óf om 19.00 uur, toegang tot het concert én gereserveerde plaatsen. Kaarten zijn verkrijgbaar via de leden van Gemengd koor Crescendo, via secretaris Henk Smeets (046 – 442 2790) of bij Gasterie Dobbelsteyn, Kerkstraat 23 in Doenrade. Kijk voor meer informatie op www.crescendo-doenrade.nl.