Geflatteerde nederlaag Doenrade vets tegen Schinveld vets: 4-2

Wedstrijdverslag Veteranen RKVVD

Hieronder vind u het verslag van de meest recente wedstrijd van de Veteranen van RKVVD.
Veel leesplezier!


Geflatteerde nederlaag Doenrade vets tegen Schinveld vets: 4-2

Laatste 10 minuten fataal voor Blauw-Witte brigade

Met 16 man sterk togen we naar Schinveld. De vrees bestond dat we te weinig mensen en te veel blessures hadden en daarom uit voorzorg Peter Korevaar gevraagd om te versterken. Als laatste man speelde Peter een dijk van een wedstrijd en bedankt voor de hulpvaardigheid. Doch de man of the match aan onze zijde was toch onze keeper John, wat een geweldige acties.
 
Eerste helft
We begonnen met een 4-5-1 opstelling met Bernard als diepe en snelle spits. Het idee pakte goed uit, Schinveld liep zich steeds vast in onze fuik en snel counterspel zorgde voor gevaar. Boy speelde zich prachtig vrij en gaf een sublieme pass op Bernard, een korte snelle sprint en een schot met zijn chocolade been en het stond 0-1.
Schinveld kwam opzetten maar bleef zich vastlopen, totdat een laag schot in de korte hoek door John prima werd gepareerd maar voor de voeten kwam van , het kan niet anders, Cellie Cremers, 1-1.
Doenrade bleef zijn spelstijl vast houden, een 1-2 van Boy en Roger Bor , deze laatste bediende Bernard weer in de diepte, hij won andermaal het sprint duel en scoorde fraai 1-2. Dit was ook de ruststand.
 
Tweede helft
Na rust, Doenrade moest veel wisselen ivm blessures, maar het spelbeeld bleef het zelfde. Schinveld ging achterin een op een spelen en Zico Bock schoof door. Hierdoor kregen wij door prima counter spel kans op kans. 4 keer vrij voor de keeper en de voorsprong was ruim voldoende geweest. Doch helaas, tot 10 minuten voor het einde bleef het 1-2, en wat ons niet lukte, lukte wel Cellie Cremers, hij schoot 3 keer op rij raak. Onze organisatie was helemaal zoek en met 4-2 moesten we onze meerdere erkennen.
 
Al met al toch een sportieve wedstrijd.  En nu op naar Haslou.